Μετατροπή Χρημάτων

Μετατρέποντας τα χρήματα από το ένα νόμισμα στο άλλο είναι πιο συχνή από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε. Φανταστείτε, κάθε φορά που θα πάτε διακοπές, αλλάζετε χρήματα που εγχώριο νόμισμα έναντι του ξένου νομίσματος. Αυτό το άρθρο θα περιγράψει εν συντομία τι σημαίνει πραγματικά να μετατρέψει τα χρήματα από το ένα νόμισμα στο άλλο και θα αγγίζουν τους διάφορους τρόπους να το κάνουμε.

Τι σημαίνει αυτό για να Μετατροπή συναλλάγματος;

Εμφανή σωστή απάντηση; Λοιπόν, είναι κατά κάποιο τρόπο, αλλά στη συνέχεια δεν είναι. Όταν κάνετε μετατροπή ενός νομίσματος, έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικά μέσα, τα οποία αποτιμώνται ένας εναντίον του άλλου. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη μετατροπή ας πούμε GBP σε δολάρια ΗΠΑ, που πουλάτε στην πραγματικότητα το GBP και την αγορά του δολαρίου ΗΠΑ. Ξέρατε ότι όταν το κάνετε αυτό, ακόμα κι αν είστε στο τοπικό ταξιδιωτικό σας πράκτορα μετατροπή £ 100 σε USD, είστε πάντα τόσο υποτίμηση ελαφρώς Λίρα της Μεγάλης Βρετανίας.

Όταν πωλήσει το GBP η αγορά θεωρεί αυτό ως, «δεν θέλω τη λίρα, θέλω τα δολάρια». Καθώς η ζήτηση για το GBP πηγαίνει κάτω, η αξία του νομίσματος υποτιμάται επίσης. Από την άλλη πλευρά του νομίσματος, κατά τη μετατροπή λιρών σας σε Δολάρια ΗΠΑ η αγορά θεωρεί αυτό ως, «θέλω το USD, όχι ο GBP.Ως αποτέλεσμα του δολαρίου ΗΠΑ, όπως εκτιμά η ζήτηση για το δολάριο ΗΠΑ εκτιμά.

So What Παράγοντες Συνάλλαγμα Effect;

Η απλή απάντηση είναι τα πάντα. Γεωπολιτικές, του περιβάλλοντος, των συναλλαγών των επιχειρήσεων, οι έμποροι, οι κερδοσκόποι, παραθεριστές, κυρίαρχες κυβερνήσεις, κεντρικές τράπεζες? Εσείς το όνομα και έχει πιθανώς συνέπειες για τη συναλλαγματική ισοτιμία.

Η μεγάλη επιρροή στις αγορές δεν είναι εσείς ή εγώ που ανταλλάσσουν £ 1,000 μας όταν hop σε μια πτήση προς τη Φλώριδα, αλλά μάλλον macro hedge funds, οι κεντρικές τράπεζες, οι τράπεζες κάθαρση και κυρίαρχων κυβερνήσεων.Αντιστάθμισης έναντι κινδύνου επίσης να δημιουργήσετε μετατροπές δισεκατομμυρίων δολαρίων τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την κατεύθυνση της αγοράς μέχρι και μισό σεντ ή περισσότερο, ανάλογα με τη ρευστότητα της αγοράς κατά το χρόνο των συναλλαγών.

Πώς μια Μετατροπέας Money Εργασία Υπολογιστής;

Αυτό είναι πολύ απλό με online αριθμομηχανές μετατροπέα χρήματα. Αυτοί οι υπολογιστές θα έχουν συνήθως ένα drop down μενού με επιλογές νομίσματος.Πρώτα, επιλέξτε τα δύο νομίσματα. Είσοδος από την τιμή του βασικού νομίσματος σας (το νόμισμα που θέλετε να ξεφορτωθείτε), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε. Voila, έχετε τότε outputted τιμή η οποία είναι πόσα χρήματα θα πάρει το επιτόκιο της αγοράς. Να όμως συνειδητοποιούν ότι εάν είστε μετατροπή των χρημάτων σας σε έναν εναλλάκτη χρήματα που θα λάβει συνήθως ένα 5cent (ανά δολάριο) της Επιτροπής σχετικά με την τιμή.

Για να πάρετε μια άμεση ισοτιμία της αγοράς θα πρέπει να το εμπόριο στην αγορά μέσω μεσίτη Forex, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό ως μια λύση, αν θέλετε να πάτε διακοπές με τα μετρητά!

Αν ψάχνετε για να μετατρέψει τα χρήματα ή αν θέλετε μια αριθμομηχανή χρήματα, επισκεφθείτε Money Αριθμομηχανή Μετατροπέας και έχουν ένα κουδούνισμα για αυτό? Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε ένα φύσημα με αυτό μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, γνωρίζοντας ότι μπορούν να επηρεάζουν την αγορές συναλλάγματος, όταν τα χρήματά σας.

Αν ψάχνετε για να μετατρέψει τα χρήματα ή αν θέλετε μια αριθμομηχανή μετατροπέα νομισμάτων, επισκεφθείτε Money Αριθμομηχανή Μετατροπέας και έχουν ένα κουδούνισμα για αυτό? Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε ένα φύσημα με αυτό μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, γνωρίζοντας ότι μπορούν να επηρεάζουνστις αγορές συναλλάγματος, όταν τα χρήματά σας.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s